<$wonen in Duitsland, huis in Duitsland, verhuizen naar Duitsland, weblog Duitsland$>

Wonen in Duitsland

Haas Maakt Herrie is een weblog over wonen in Duitsland. Wat komt er allemaal bij kijken? Wat moet je allemaal regelen als je een huis in Duitsland gaat kopen? Waar liggen stressmomenten en waar de geluksmomenten? En natuurlijk...waarom wil men verhuizen naar Duitsland en werken in Nederland? Volg het hier.....

Naam:
Locatie: Almelo, Netherlands


woensdag, januari 23, 2008

Wonen in Duitsland website komt eraan

De puntjes op de i, de komma's en spaties op de correcte plaats, storende tikvouten elimineren......

De website http://www.overdegrens.eu/, met informatie over wonen in Duitsland, komt eraan. Ik geef mezelf nog maximaal 10 dagen om alles klaar te krijgen. Maar dat is nog niet alles.

Want willen verhuizen naar Duitsland is mooi, maar je moet wel je hypotheek regelen. En hypotheken zijn een verhaal op zich. Ik wil op OverDeGrens.eu niet te veel gedetailleerde info over dit punt plaatsen. Dus er komt een aparte site met informatie over hypotheken voor Duitsland. Hypotheekvoorduitsland.nl. (Nog niet proberen, is gelijk klaar met Over de Grens)

Zelfde principe als OverDeGrens. Basisinformatie, met de mogelijkheid om zelf vragen te stellen. Deze vragen worden dan (indien gewenst anoniem) op de site geplaatst. Op die manier wordt alleen relevante informatie getoond en wordt de site steeds completer.

Heb je nu al vragen over wonen in Duitsland of hypotheken? Stel ze alvast.

Labels: , , ,