<$wonen in Duitsland, huis in Duitsland, verhuizen naar Duitsland, weblog Duitsland$>

Wonen in Duitsland

Haas Maakt Herrie is een weblog over wonen in Duitsland. Wat komt er allemaal bij kijken? Wat moet je allemaal regelen als je een huis in Duitsland gaat kopen? Waar liggen stressmomenten en waar de geluksmomenten? En natuurlijk...waarom wil men verhuizen naar Duitsland en werken in Nederland? Volg het hier.....

Naam:
Locatie: Almelo, Netherlands


maandag, juli 23, 2007

Komkommertijd

Niet alleen in medialand is het komkommertijd. Ook in de makelaarswereld is het aan de stille kant. Gelukkig zijn er onlangs nog brochures aangevraagd voor ons huis. Verschillende mensen die tijdens hun vakantie eens rustig een leuk huis willen uitzoeken hebben onze makelaar gebeld. Via www.dehop15.nl kun je zo'n brochure aanvragen.

Wij kunnen de komkommertijd mooi gebruiken om plannen te maken voor het nieuwe huis. Zo willen we graag een veranda aan de achterkant. Dan kunnen we ook bij minder mooi weer buiten zitten. Als het erg warm is, levert het juist een mooi schaduwplekje op. Ideeën voor de tuin krijgen ook steeds meer vorm. Onze konijnen profiteren uiteraard ook van de verhuizing. Zij krijgen een (nog) groter hok, met misschien zelfs ruimte voor wat extra gezelschap.

Voor wat extra geluk hebben we een komkommerplant in de tuin gezet. Je weet maar nooit waar het goed voor is.

Labels: ,