<$wonen in Duitsland, huis in Duitsland, verhuizen naar Duitsland, weblog Duitsland$>

Wonen in Duitsland

Haas Maakt Herrie is een weblog over wonen in Duitsland. Wat komt er allemaal bij kijken? Wat moet je allemaal regelen als je een huis in Duitsland gaat kopen? Waar liggen stressmomenten en waar de geluksmomenten? En natuurlijk...waarom wil men verhuizen naar Duitsland en werken in Nederland? Volg het hier.....

Naam:
Locatie: Almelo, Netherlands


zondag, augustus 06, 2006

Allemaal aan de dope

Ook de B-staal is positief. Voor de niet-krantenlezers, geen-nieuwskijkers en calimero's onder ons: de winnaar van de Tour de France heeft het niet op een tros bananen en een flesje AA-drink gedaan. Volgens twee testen heeft hij testosteron geslikt, gespoten, gesnoven en gerookt. Niet zo netjes. Ook niet erg handig. Eerst helemaal kapot gaat op de Mont Kammeijhetrotte en dan de volgende dag de rondetijden van Schumacher verbeteren. Valt wel op.

Zelf weet hij van niets. Zijn moeder, Amish of er vlak tegenaan, is ook overtuigd dat hij onschuldig is. Mijn zoon doet zoiets niet. Waar hebben we dat vaker gehoord. Dat zei Mama Hoessein vast ook. Enniehoe....ik stel voor de dopingcontroles af te schaffen. Als de fietsers nou lekker willen slikken en spuiten, laat ze dan. Dan is de wedstrijd in ieder geval weer eerlijk. Toch?

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ik zie een nieuw item voor het BNN-programma "Spuiten en slikken".....

1:02 p.m.  

Een reactie posten

<< Home