<$wonen in Duitsland, huis in Duitsland, verhuizen naar Duitsland, weblog Duitsland$>

Wonen in Duitsland

Haas Maakt Herrie is een weblog over wonen in Duitsland. Wat komt er allemaal bij kijken? Wat moet je allemaal regelen als je een huis in Duitsland gaat kopen? Waar liggen stressmomenten en waar de geluksmomenten? En natuurlijk...waarom wil men verhuizen naar Duitsland en werken in Nederland? Volg het hier.....

Naam:
Locatie: Almelo, Netherlands


donderdag, juli 20, 2006

Het veto van George

Voor de verandering heeft George W. onlangs duizenden moorden voorkomen. Brute, harteloze verminkingen en slachtingen die aangebracht zouden worden door de Dr. Mengeles die aan stamcelonderzoek zouden willen doen. George sprak zijn veto uit. Geen stamcelonderzoek. Dat is moord op ongeboren baby’s. En willen we nou echt al die ziektes genezen? Het is al zo druk op deze aarde.

Volgende week stemt het congres over een aanvullende wet van George W. zelf. Hij wil alle vrouwen die menstrueren aanklagen wegens moord op een ongeboren potentieel mens. Ik heb nog niets gehoord over wetten tegen masturberende mannen…..

En de vreselijk open deur die hier ontstaan is zal ik ook niet intrappen.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Het is jammer dat president Eisenhower geen dergelijke veto had uitgesproken ten tijde van de gezinsuitbreiding van George Bush sr. en diens vrouw Barbara Bush.

3:29 p.m.  
Blogger Haas said...

Rode Rakker, je zit vol goede ideeën. Kunnen we een dergelijk veto met terugwerkende kracht uitspreken? Dan pakken we meteen de Amerikaanse euthanasiewetgeving aan. Speciaal voor George.

3:31 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Met terugwerkende kracht. Dat betekent dus ......de doodstraf (of inderdaad euthanasie). Voor George W. Clown geen probleem. Hij is immers toch een oorlogsmisdadiger. Eigenlijk gek dat een president die zo ontzettend voor de doodstraf is eigenlijk euthanasie weer niet ziet zitten.

9:47 a.m.  

Een reactie posten

<< Home