<$wonen in Duitsland, huis in Duitsland, verhuizen naar Duitsland, weblog Duitsland$>

Wonen in Duitsland

Haas Maakt Herrie is een weblog over wonen in Duitsland. Wat komt er allemaal bij kijken? Wat moet je allemaal regelen als je een huis in Duitsland gaat kopen? Waar liggen stressmomenten en waar de geluksmomenten? En natuurlijk...waarom wil men verhuizen naar Duitsland en werken in Nederland? Volg het hier.....

Naam:
Locatie: Almelo, Netherlands


dinsdag, mei 02, 2006

Iets over een ezel en een steen

Stel, je buurman heeft een leuk dealtje voor je. Voor € 1000 wedden op een paard, 'Manke Nelis'. Als het paard wint, vang je zeker 10.000 euries. Je hebt er helemaal geen zin in, je vertrouwt het zaakje voor geen meter. Je buurman zegt dat Manke Nelis paper in zijn reet heeft, maar jij hebt nog nooit bewijzen voor die peper gezien. Omdat je buurman 2 meter 10 is, en zwarte band karate heeft, leg je schoorvoetend € 200 euro in. Manke Nelis breekt alle vier zijn benen tijdens de race. Later blijkt dat het enige dat Manke Nelis ooit in zijn reet heeft gehad anusmaaien waren.....zeker geen peper. Je krijgt ook nog de rekening gepresenteerd voor de dierenarts die het arme paard heeft moeten afmaken.

Een jaar later komt de buurman weer. Paard 'Lamme Harry' loopt in een race. Of je weer € 1000 in wilt leggen. Wat doe je dan??? Ene George W. denkt dat je zonder na te denken meteen die rug op tafel legt.....

De VS rekenen erop dat de resolutie die zij tegen Iran willen inbrengen, door Europa wordt gesteund. Leeft Iran de resolutie niet na, dan mag er geweld gebruikt worden. Oftewel, die Europeanen hebben ons op de bek zien gaan in Irak, nu willen ze vast zelf meedoen. Het enige Europese land dat niet naar de slechte beurt van de VS heeft gekeken, waren de Engelsen. Die waren te druk om zelf op hun bek te gaan. Veel andere landen, waaronder wijzelf, hielden het bij kleine uitglijders.

Maar wat schetst onze verbazing binnenkort? We stropen de mouwen op en laten ons weer lekker intimideren. Als ik niet zo netjes was, zou ik iets zeggen met 'broek naar beneden'en 'bukken' enzo.....maar dat doe ik niet. Jammer dat de goede George niet voor een derde keer gekozen kan worden.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Hoi Haas,

nu de blog opleuken met foto's.
Onder het motto pimp my blog.
http://slottrack.com/modules/F1_module/images/F12006.jpg

12:00 a.m.  

Een reactie posten

<< Home