<$wonen in Duitsland, huis in Duitsland, verhuizen naar Duitsland, weblog Duitsland$>

Wonen in Duitsland

Haas Maakt Herrie is een weblog over wonen in Duitsland. Wat komt er allemaal bij kijken? Wat moet je allemaal regelen als je een huis in Duitsland gaat kopen? Waar liggen stressmomenten en waar de geluksmomenten? En natuurlijk...waarom wil men verhuizen naar Duitsland en werken in Nederland? Volg het hier.....

Naam:
Locatie: Almelo, Netherlands


vrijdag, juli 07, 2006

PtdD

Ik ben de politiek helemaal zat. Er wordt teveel om de hete brij heengedraaid. Te veel geluld door 150 mensen die 'namens de kiezer' spreken. En nog veel meer die daar omheen ouwehoeren. En het vreemde is: we hebben ze zelf gekozen en zullen het meerdendeel gewoon herverkiezen.

Ik richt de Partij tegen de Democratie op, de PtdD. Zodra ik een meerderheid in de Eerste en Tweede kamer heb, schaf ik de democratie af. Ik wordt Keizer Haas, despoot, mijn wil is wet. Misschien komt er een tussenvorm waarbij mensen die willen stemmen eerst één verschil moeten noemen tussen de VVD en de SP. Wedden dat de helft afvalt. Maar dat de eerste de beste mafkees stemt omdat Wouter zo'n leuke glimlach heeft, is onverteerbaar. Afpakken dat stemrecht.

Als keizer zal ik rechtvaardig zijn, maar streng. Mensen die een partij willen oprichten die pedofilie legaal maakt, worden per direct ondersteboven in cement gegoten. Sowieso hoef je geen partij meer op te richten, want er is toch geen democratie meer.

Oh ja....per direct worden alle rijbewijzen van 80 plusser ingenomen en worden moeders met kinderen op zaterdagen niet meer toegelaten in de IKEA.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Als deze dictator als eerste besluit neemt om iedereen die totale onzin op zijn blog neerzet, de toegang tot internet te ontzeggen, dan schiet het op. Haas, zet eens wat zinnigs op je blog en niet die huis, tuin- en keukenirritatie!!!!

5:01 p.m.  
Blogger Haas said...

Waar is deze maatschappij toe gekomen?! Dat iemand die zichzelf Rode Rakker noemt zich NIET opwindt over de huidige politiek. Als zelfs onze socialistische vrienden deze politieke farce commentaarloos voorbij willen laten gaan, waar moet het dan heen met Nederland. Als de val van het kabinet door Tante Lousewies met als gevolg een afkalving van de kans op een links kabinet wordt bestempeld als mijn eigen huis- tuin- en keuken irritatie....wat betekent dat?

Dat we ofwel te maken hebben met een salonsocialist die zich alleen Rode Rakker noemt omdat het stoer klikt, ofwel dat de Rode Rakker simpelweg te lang in de zon gezeten heeft en fan is van een Disney hondje.

Wie zal het zeggen?

8:46 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Jouw column gaat meer over de kiezers dan over politici en daar maak je je druk om. Kiezers kun je toch niet veranderen! Het zijn consumenten en gaan voor het belang dat zij op dat moment belangrijk vinden! Ga dan niet ineens een verband leggen met het feit dat Rode Rakker zich niet druk maakt om de politiek.
Salonsocialist of niet.....alleenheerschappijen zweer ik af, dus noem me dan tenminste salonsociaal-democraat. Dan voel ik me meer aangesproken!
Trouwens dat je laatste optie is ook van toepassing, want met deze zonneschijn verbrandt je aardig deze dagen.
In de laatste plaats als mensen prentenderen in hun column Rode Rakkers links te willen passeren, dan moeten ze de column niet afsluiten met van de typische VVD-ergenissen als bejaarden op de weg of een iets te drukke zaterdagen bij IKEA.

3:07 p.m.  

Een reactie posten

<< Home