<$wonen in Duitsland, huis in Duitsland, verhuizen naar Duitsland, weblog Duitsland$>

Wonen in Duitsland

Haas Maakt Herrie is een weblog over wonen in Duitsland. Wat komt er allemaal bij kijken? Wat moet je allemaal regelen als je een huis in Duitsland gaat kopen? Waar liggen stressmomenten en waar de geluksmomenten? En natuurlijk...waarom wil men verhuizen naar Duitsland en werken in Nederland? Volg het hier.....

Naam:
Locatie: Almelo, Netherlands


dinsdag, juli 04, 2006

Independence day

Op Independence day, the 4th of July, halen alle Amerikanen hun bbq uit de garage en grillen ze een paar miljoen koeien. Niet per persoon....in totaal. Vaak komt daar ook vuurwerk bij kijken. Grote leider Kim Kim Kimkimkimkim van Noord Korea dacht de feestvreugde te verhogen en schoot ook drie vuurpijlen a'f. Twee scuds en eentje die een flinke Amerikaanse stad van 10.000 jaar gratis geel-groene verlichting kan voorzien. Lees: eentje die een kernkop aan boord kan hebben.

En dat wordt dan weer niet op prijs gesteld. Ik snap er niets van. Eindelijk een feestelijk gebaar van een van de laatste echte rode bolwerken en er wordt weer moeilijk over gedaan. Of zou Kim Kim Kimkimkimkim naar de film Independence Day gekeken hebben? Dan denk hij misschien dat je op 4 juli het Witte Huis moet opblazen. Dan kan ik me voorstellen dat de Amerikanen daar niet blij mee zijn. Maar kan je het die arme Koreanen écht kwalijk nemen? Ik heb de film Independence Day op DVD. Alle soorten ondertiteling staan erbij, van Fins tot Arabisch (nee Iran....jullie hebben geen excuus), maar Noord-Koreaans staat er mooi niet bij. Hoe moeten zij dan weten waar het over gaat?

2 Comments:

Blogger Unknown said...

gelukkig kan jij het dan opnemen voor die arme noord koreanen..
niet alleen goed voor dieren, blijkt maar weer!!

3:25 p.m.  
Blogger Haas said...

ik ben zo sociaal..... het is bijna niet te geloven. :-)

8:28 p.m.  

Een reactie posten

<< Home