<$wonen in Duitsland, huis in Duitsland, verhuizen naar Duitsland, weblog Duitsland$>

Wonen in Duitsland

Haas Maakt Herrie is een weblog over wonen in Duitsland. Wat komt er allemaal bij kijken? Wat moet je allemaal regelen als je een huis in Duitsland gaat kopen? Waar liggen stressmomenten en waar de geluksmomenten? En natuurlijk...waarom wil men verhuizen naar Duitsland en werken in Nederland? Volg het hier.....

Naam:
Locatie: Almelo, Netherlands


maandag, mei 29, 2006

Kalou zou toch blijven?


Krijgt tante Rita dan toch gelijk? Wilde Kalou alleen een Nederlands paspoort om gemakkelijker in een Europese topcompetitie te kunnen voetballen? Hij wilde toch zo graag Nederlander zijn en hij hield toch zoveel van Nederland?

En nu gaat hij naar alle waarschijnlijkheid naar Chelsea. Natuurlijk...ik voel ze al komen. 'Hij gaat weg omdat hij geen Nederlander mag worden van Verdonk. Ze heeft hem weggejaagd. Net zoals al het talent uit Nederland wordt weggejaagd.' Oh, oh, oh wat voorspelbaar. Maar de enige voorwaarde waaraan Kalou moest voldoen, was 'de test' halen. Is dat teveel gevraagd voor iemand die écht Nederlander wil worden? Rent die weg als hij één keer zakt? Of probeert hij het nog een keer? Nee, meneer Kalou niet. Hij gaat naar de miljoenenclub van Abramovic.

Mevrouw Verdonk, het lijkt erop alsof u gelijk had deze keer. Dat zal pijn doen bij velen.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Nee joh, Kalou vertrekt op advies van zijn grote broer, die niet wil dat Salo hetzelfde doet als hij ooit deed… te lang blijven hangen. En Salo doet het niet voor het geld hoor, hij leent nog steeds de auto van zijn broer, want een auto kopen vindt hij onzin… Ben benieuwd wat hij dan straks met z’n centen gaat doen. Aan vrouwen schijnt hij nog niet toe te zijn, ook op advies van zijn grote broer… dus dat wordt eenzaam in een groot huis wegkwijnen in een vreemd land. Hmmm…..

1:16 p.m.  

Een reactie posten

<< Home