<$wonen in Duitsland, huis in Duitsland, verhuizen naar Duitsland, weblog Duitsland$>

Wonen in Duitsland

Haas Maakt Herrie is een weblog over wonen in Duitsland. Wat komt er allemaal bij kijken? Wat moet je allemaal regelen als je een huis in Duitsland gaat kopen? Waar liggen stressmomenten en waar de geluksmomenten? En natuurlijk...waarom wil men verhuizen naar Duitsland en werken in Nederland? Volg het hier.....

Naam:
Locatie: Almelo, Netherlands


vrijdag, juni 30, 2006

Laat maar vallen!

Wat wilde Lousewies nou precies? Was het een laatste stuiptrekking van een partij die dreigt weggevaagd te worden bij volgende verkiezingen? Dacht ze nu nog snel een paar zeteltjes te kunnen pikken door het kabinet op te blazen? Want één ding is zeker: D66 is niet uit de regering gestapt vanwege hun principes. Dat doen ze nooit. Zelfs niet na harde dreigementen. Het moet wel een soort eigenbelang zijn.

Jammer voor Lousewies dat alle kranten koppen met 'D66 gebeten hond' en 'Kabinet valt over amateurs van D66'. Lousewies wilde gezien worden als de redder van Nederland. Zij, en nietmand anders heeft ons land gered van dit kabinet. Sneu hoor, dat alleen Frau Jongerius van de FNV dit zo ziet. En wees eerlijk; wordt zij, in tegenstelling tot D66, wél serieus genomen?