<$wonen in Duitsland, huis in Duitsland, verhuizen naar Duitsland, weblog Duitsland$>

Wonen in Duitsland

Haas Maakt Herrie is een weblog over wonen in Duitsland. Wat komt er allemaal bij kijken? Wat moet je allemaal regelen als je een huis in Duitsland gaat kopen? Waar liggen stressmomenten en waar de geluksmomenten? En natuurlijk...waarom wil men verhuizen naar Duitsland en werken in Nederland? Volg het hier.....

Naam:
Locatie: Almelo, Netherlands


woensdag, augustus 16, 2006

San Marco had gelijk


15.000.000 bondscoaches en een handvol 'kenners' van de media waren het er over eens: Marco van Basten is malende. Als je Van Nistelrooij thuislaat, vraag je om ellende. Door een acute aanval van Korsakov waren ze vergeten dat ze vlak voor het WK nog om het hardst gilden dat Huntelaar mee moest. En nu gáát Huntelaar mee....is het weer niet goed.

Maar San Marco had gelijk. Twee goals en twee assists tijdens een debuut komt niet vaak voor. In 1978 scoorde Nanninga nog twee keer tijdens zijn debuut (dank u wel SBS6 voor die leuke weetjes tijdens de wedstrijd) maar assist bestonden toen nog niet.

Ik kan over de wedstrijd tegen Ierland maar één ding zeggen: goed gedaan. Ik voorspel morgen in de krant exact NUL journalisten die toegaven de Huntelaar de juiste keuze was en ongeveer 245 keer het excuus dat de Ieren veel geblesseerden hadden. Want we houden allemaal van sport, maar niemand is zo sportief om zijn ongelijk te erkennen.