<$wonen in Duitsland, huis in Duitsland, verhuizen naar Duitsland, weblog Duitsland$>

Wonen in Duitsland

Haas Maakt Herrie is een weblog over wonen in Duitsland. Wat komt er allemaal bij kijken? Wat moet je allemaal regelen als je een huis in Duitsland gaat kopen? Waar liggen stressmomenten en waar de geluksmomenten? En natuurlijk...waarom wil men verhuizen naar Duitsland en werken in Nederland? Volg het hier.....

Naam:
Locatie: Almelo, Netherlands


zaterdag, mei 05, 2007

Wir fahren nach Deutschland

Er is een nieuw doel voor dit weblog, een nieuwe missie. Vanaf nu is HaasMaaktHerrie het platform voor nieuws over onze verhuizing naar Duitsland.

In het pittoreske Epe (net over de grens bij Enschede) wordt ons nieuw huis gebouwd. Hier kun je alles volgen, vanaf het nulpunt. Momenteel ligt er alleen nog braakliggend terrein, maar vanaf de eerste steen zullen de foto's verschijnen.

Ook achtergrond info over de verhuizing zal hier te vinden zijn.

Labels: , , , ,

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

HI Sander,

Dit ziet er heel goed uit leuk om te zien dat je op deze manier de informatie over je vertrek naar duitsland deelt. Zal het zekers regelmatig bezoeken.

Groetjes John

11:51 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

wij moeten ook emigreren naar duitsland,puur omdat het in nederland allemaal veel te duur wordt/is.
wij wonen nu in midden nederland en ik zal het eel moeilijk krijgen denk ik.Alles laat je achter.Hebben jullie hier geen last van??Las dat het voor jullie maat een paar kilometer is.
Succes in ieder geval en tof dat je deze site hebt gemaakt,een klein steuntje voor mij

11:01 p.m.  
Blogger Haas said...

Hallo,
voor ons valt het mee. We blijven bij ons huidige werk en het is inderdaad niet zo ver. Plus dat we allebei echt graag in Duitsland willen wonen.
Waar gaan jullie wonen in Duitsland? Is dat al bekend?

8:32 a.m.  

Een reactie posten

<< Home