<$wonen in Duitsland, huis in Duitsland, verhuizen naar Duitsland, weblog Duitsland$>

Wonen in Duitsland

Haas Maakt Herrie is een weblog over wonen in Duitsland. Wat komt er allemaal bij kijken? Wat moet je allemaal regelen als je een huis in Duitsland gaat kopen? Waar liggen stressmomenten en waar de geluksmomenten? En natuurlijk...waarom wil men verhuizen naar Duitsland en werken in Nederland? Volg het hier.....

Naam:
Locatie: Almelo, Netherlands


maandag, januari 08, 2007

Minder geld, meer kwaliteit?

Rijk bespaart 6 miljoen op overheidscommunicatie

Dit is de kop van een artikel op nu.nl. Er wordt bezuinigd op overheidscommunicatie. Dat terwijl de communicatie met de burger nu juist een van de verbeterpunten van de politiek zou moeten zijn.

De Europese grondwet is afgebrnad door gebrekkige communicatie. Als je iemand vraagt waarom hij 'nee' stemde voor de grondwet, kunnen 99 van de 100 mensen geen inhoudelijk argument noemen.

De PvdA stond op meer dan 50 zetels in de peilingen. Vertel me nu niet dat tientallen duizenden Nederlanders het rond de verkiezingsdatum ineens niet meer eens was met de partijstandpunten.

De Belastingdienst verstuurde tienduizenden verkeerde aanslagen. Ik kan me niet herinneren dat er excuses is gemaakt. Er zijn wel excuses verzonnen, maar dat is iets anders.

Het verzenden van folders door Postbus 51, dat gaat altijd goed. Er is maar één instelling die hier beter in is, dat is de EU. Hier kun je stapels folders bestellen, in elke gewenste Europese taal. Helemaal gratuit!