<$wonen in Duitsland, huis in Duitsland, verhuizen naar Duitsland, weblog Duitsland$>

Wonen in Duitsland

Haas Maakt Herrie is een weblog over wonen in Duitsland. Wat komt er allemaal bij kijken? Wat moet je allemaal regelen als je een huis in Duitsland gaat kopen? Waar liggen stressmomenten en waar de geluksmomenten? En natuurlijk...waarom wil men verhuizen naar Duitsland en werken in Nederland? Volg het hier.....

Naam:
Locatie: Almelo, Netherlands


zondag, januari 21, 2007

Weer een Clinton

Ik denk dat we wel kunnen stoppen met de Amerikaanse verkiezingen. Er komt weer een Clinton in het Witte Huis. Nu eentje die liever een mannelijke stagiair heeft die weet wat hij met een goede sigaar moet doen. Wordt Bill dan de first gentleman, of first husband? Meneer Obama heeft al toegegeven ooit cocaïne te hebben gebruikt. Exit Obama.

Alleen....na vier jaar Bush was ik er heilig van overtuigd dat ons aller Yankees hem niet nóg een keer zouden kiezen. Had ik het even fout. En nu, na acht jaar Republikeinse leiding heeft de hele wereld een hekel aan de Amerikanen, is de Irak oorlog een flop geworden, loopt Osama nog vrij rond, valt de hele wereld over Gunatanamo Bay, vindt Amnesty International Amerika een schurkenstaat en is de staatsschuld zo hoog dat de Mount Everest onder de indruk zou zijn.

Maar ja....het blijven natuurlijk Amerikanen.

1 Comments:

Blogger Unknown said...

En die zijn dik!!!!!

Dikke mensen eten vaak omdat ze ongelukkig zijn.. Dus... Amerikanen zijn ongelukkig!!!

Best zielig.... snap ik wel dat ze een lekkere sigaar willen!! You go girl!!!

9:38 a.m.  

Een reactie posten

<< Home