<$wonen in Duitsland, huis in Duitsland, verhuizen naar Duitsland, weblog Duitsland$>

Wonen in Duitsland

Haas Maakt Herrie is een weblog over wonen in Duitsland. Wat komt er allemaal bij kijken? Wat moet je allemaal regelen als je een huis in Duitsland gaat kopen? Waar liggen stressmomenten en waar de geluksmomenten? En natuurlijk...waarom wil men verhuizen naar Duitsland en werken in Nederland? Volg het hier.....

Naam:
Locatie: Almelo, Netherlands


maandag, mei 15, 2006

De dikke duim

Ayaan schijnt nogal een dikke duim te hebben. Ze is niet in een streng moslim gezin opgevoed. Ze had het niet slecht als kind. Haar broer ging zelfs naar een christelijke school. Dat klinkt niet erg extremistisch. Ze schijnt zelfs geen Hirsi Ali te heten. Dat verzond ze ter plekke op Schiphol. Ze zag een fles Cassis van een erg oud merk en een artikel over de nieuwe naam van Cassius Clay en bedacht zich geen seconde: ze zoog de nieuwe naam uit haar dikke duim en fopte de voorganger van Rita Verdonk. Rita zelf zou daar nooit ingestonken zijn.

En nu wordt bekend dat ze in een rechtse Amerikaanse denktank zitting neemt. En als de Amerikanen de tank al rechts noemen, dan is het waarschijnlijk extremer dan haar zogenaamde moslim opvoeding.

Vraag ik me af: is het toevallig dat de poep van Ayaan bekend wordt enkele dagen voordat ze bekend maakt naar Amerika over te lopen? Of heeft ze dit ook vakkundig in scène gezet? Want we kunnen een hoop zeggen en vinden van mevrouw Herschi a.k.a. Hirsi, bijdehand is ze wel.

Een laatste ovepeinzing....Misschien heeft Bush haar dikke duim nodig omdat niemand in De States zijn verzinsels over massavernietigingswapens nog gelooft.

Nou, vooruit dan maar....een allerlaatste overpeizing. Zou ze überhaubt wel besneden zijn? Zou de Telegraaf daar geen foto's van hebben?

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Dan ook nog een overpeinzing van mij: Is Hirsi Ali niet een verbastering van Heerser Ali aka Mohammed Ali, oftewel een reïncarnatie? Verbouwing? Ze heeft nl. wel grote voeten...

12:15 p.m.  

Een reactie posten

<< Home