<$wonen in Duitsland, huis in Duitsland, verhuizen naar Duitsland, weblog Duitsland$>

Wonen in Duitsland

Haas Maakt Herrie is een weblog over wonen in Duitsland. Wat komt er allemaal bij kijken? Wat moet je allemaal regelen als je een huis in Duitsland gaat kopen? Waar liggen stressmomenten en waar de geluksmomenten? En natuurlijk...waarom wil men verhuizen naar Duitsland en werken in Nederland? Volg het hier.....

Naam:
Locatie: Almelo, Netherlands


zondag, mei 21, 2006

Slechte verliezer

We doen nooit meer mee! Het zijn altijd die oost europeanen die winnen! Er moet een vakjury komen!

Houd toch eens op. Omdat we de halve finale van het songfestival niet overleefd hebben....weer niet, breekt een nationaal protest uit. Treble heeft haar stinkende best gedaan, met een hartstikke leuk nummer. Maar het is een nummer dat de Nederlandse kijker heeft gekozen. De Nederlandse kijker vindt het dus leuk. Maar laat de Nederlandse kijker nu net niet de jury zijn.

Als je toch weet, na vele jaren schade en schande, dat de meeste stemmers uit Oost Europa komen, pas daar dan je inzending een beetje op aan. Doe eens wat originelers, zorg ervoor dat ook WIJ de stemmen uit Oekraïne, Armenië, Bosnië en Kantklossistan krijgen. Als je meedoet aan een wedstrijd, heb je twee keuzes. Of je wilt winnen, en dan moet je rekening houden met de mening en smaak van de jury. Of je wilt je artisitieke integriteit behouden, maar dan moet je ook niet zeuren als je laatste wordt.

Dus, lieve mensen, stuur volgend jaar een lekkere Balkan rock song naar Finland, of stuur Blof, Marco Borsato of iets anders dat wij geweldig vinden en sluit het hoofdstuk Songfestival na de halve finale af.

4 Comments:

Blogger Unknown said...

Het is wel grappig dat mensen zeuren om het feit dat een paar vreemde vogels hebben gewonnen die doen alsof ze aliens zijn.. wij nederlanders sturen een groepje meiden met hun eigen brabbel taal en vinden dat wel geweldig.. Ik vindt het geweldig veel lef als jij je land bij het songfestival durft te sturen, bakken met geld betaald en een stel idioten laat zingen dat rock gaaf is. Dat is genoeg reden om je punten aan ze te geven!!

8:16 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Eens!
Het songfestival is al jaren geleden verworden tot een frakshow waarbij ik me kan herinneren dat het begon toen een Turk/se won. Het gaat toch allang niet meer om de inhoudelijke teksten en originaliteit?
Valt me tegen dat een land met hits als 'busje komt zo' 'kedeng kedeng' en 'er staat een paard in de gang' niet iets debiels op kan sturen en daarmee de show kan stelen....
Ik stel voor Goor en Geer te sturen en aldaar de valse nichten uit te laten hangen... weet zeker dat we dan tenminste opvallen. In het Eurogeweld is Treble toch niets anders dan een gewone grijze muis?

10:49 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Een Turk/se kan ook een Israëlische zijn geweest.

8:16 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Kom op mensen, het gaat over het Songfestival... So Last Century.... Zucht. Waar doen we het nog voor? Voor vrede en vriendschap? My god... laten we ons er gewoon eens van distantiëren. Dan zijn we pas winnaars. Waar we als klein landje groot in kunnen zijn.

1:23 p.m.  

Een reactie posten

<< Home