<$wonen in Duitsland, huis in Duitsland, verhuizen naar Duitsland, weblog Duitsland$>

Wonen in Duitsland

Haas Maakt Herrie is een weblog over wonen in Duitsland. Wat komt er allemaal bij kijken? Wat moet je allemaal regelen als je een huis in Duitsland gaat kopen? Waar liggen stressmomenten en waar de geluksmomenten? En natuurlijk...waarom wil men verhuizen naar Duitsland en werken in Nederland? Volg het hier.....

Naam:
Locatie: Almelo, Netherlands


maandag, oktober 23, 2006

Opvoeden uit grootmoeders tijd

Hangjongeren, randgroepjongeren, tweede kans jongeren....vroeger heette dat gewoon tuig. Met als overtreffende trap 'tuig van de richel'. Een docent in China was het helegaar zat. Twee van die rotkinderen die niet opletten in de klas en alleen maar zitten te geiten.....tsss. De docent in kwestie liet het tweetal als straf een hele fles sterke drank achterover tikken. Dat zal ze leren!

Jammer genoeg zullen ze er niet veel van herinneren, want even later werd hun maag leeggepompt in het ziekenhuis. Ze konden er niet zo goed tegen. Daar is de Breezer dus nog niet doorgedrongen.

Een eerdere actie van dezelfde docent leverde wel het gewenste effect. Nog geen twee maand geleden heeft hij een meisje uit het raam gekieperd omdat ze naughty was. Ze zal het nooit meer doen. Het raam was namelijk op de vierde etage en het meisje viel dood.

Ik geef toe; aparte leswijzen, maar de docent is nog steeds aan het werk. Het lijkt erop als het lerearentekort in China nog nijpender is.

1 Comments:

Blogger Unknown said...

wie wil dan ook het onderwijs in???

9:31 a.m.  

Een reactie posten

<< Home