<$wonen in Duitsland, huis in Duitsland, verhuizen naar Duitsland, weblog Duitsland$>

Wonen in Duitsland

Haas Maakt Herrie is een weblog over wonen in Duitsland. Wat komt er allemaal bij kijken? Wat moet je allemaal regelen als je een huis in Duitsland gaat kopen? Waar liggen stressmomenten en waar de geluksmomenten? En natuurlijk...waarom wil men verhuizen naar Duitsland en werken in Nederland? Volg het hier.....

Naam:
Locatie: Almelo, Netherlands


donderdag, september 21, 2006

Leve Balkenende III

Balkenende IV....kom maar op. Echtparen met kinderen gaan er het meest op vooruit volgend jaar. En laat ik nu vanaf maart 2007 in die caterogie vallen. Wel 1,25% koopkracht erbij. Tweede huis in Frankrijk, Chrysler 300C onder mijn kont, leuke Rolex...het kan niet op.

Maar ja, goed nieuws is vluchtig en 'lekker is maar ene vinger lang', dus moest er slecht nieuws over het kabinet komen. Die boze ministers Donner en Dekker (nieuw komisch duo?) moeten weg. Boe!! Ze hebben die arme asielzoekers in de brand gestoken. Oh nee, dat heeft een van hen warschijnlijk zelf gedaan. Enniehoe....het was toch hun schuld.

Gelukkig zijn ze zelf opgestapt. Anders had de oppositie ze via een motie gedwongen op te stappen en dat had nog meer gezichtsverlies betekend. En een overwinning (eindelijk) voor de oppositie onder leiding van Ome Jan Marijnissen. Want ze zeggen wel dat de PvdA in de oppositie zat de afgelopen jaren, maar ik heb er weinig van gemerkt.

Ach, Verdonk heeft er een paar taken bij. Zouden onze linkse broeders daar nu blij mee zijn??

3 Comments:

Blogger Unknown said...

het was wel spannend!!

8:33 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Natuurlijk zijn we blij met de extra taken van Verdonk. Kan ze nog meer verprutsen, met de kans op een ruime verkiezingsoverwinning van de Linkse Partijen (dus ook voor PvdA en Groene Links). Ze heeft in ieder gavel al weer lekker ruzie gezocht met Frankrijk.

9:14 a.m.  
Blogger Haas said...

Groen Links? Daar is meer voor nodig dan een blunder van Verdonk. Daar is eerst een fatsoenlijke partij inclusief een fatsoenlijke verkiezeingslijst voor nodig. En Wouter Bos maakt nog wel een paar stomme opmerkingen tussendoor, zodat we gewoon weer een CDA/VVD kabinet krijgen. Gezellig samen met ChristenUnie ofzo.

9:31 a.m.  

Een reactie posten

<< Home