<$wonen in Duitsland, huis in Duitsland, verhuizen naar Duitsland, weblog Duitsland$>

Wonen in Duitsland

Haas Maakt Herrie is een weblog over wonen in Duitsland. Wat komt er allemaal bij kijken? Wat moet je allemaal regelen als je een huis in Duitsland gaat kopen? Waar liggen stressmomenten en waar de geluksmomenten? En natuurlijk...waarom wil men verhuizen naar Duitsland en werken in Nederland? Volg het hier.....

Naam:
Locatie: Almelo, Netherlands


dinsdag, september 19, 2006

1000!

De 1000e bezoeker is langsgeweest! Joepie! Wat een feest. Op naar de miljoen.

7 Comments:

Blogger Unknown said...

gefeliciteerd!!

9:54 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ongelofelijk! Haas, wat een succes! En dat al die mensen onze idote meningen lezen........Misschien zijn dit ook wel potentiƫle stemmers voor jou. Met deze achterban kun je toch nog dictator worden van dit land en je 2-regelige grondwet doorvoeren.

11:44 a.m.  
Blogger Unknown said...

push over ben jij zeg rakker!!!eerst niet van zijn grondwet houden en nu wel.. o o o

11:59 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Tasnim, lees eens goed!!! Er staat niet dat ik achter zijn grondwet sta. Ik constateer alleen maar dat Haas in staat is 1000 mensen aan te trekken met de onzin op zijn weblog. Deze 1000 mensen kunnen potentieel ook in staat zijn op hem te stemmen en achter zijn idote grondwet te staan.....

3:03 p.m.  
Blogger Haas said...

Even rekenen. Hoeveel stemmers hebben we in dit land? 10 miljoen? gedeeld door 150 kamerzetels. Een voorkeurszetel zou me dus moeten lukken met een kleine 67.000 stemmen. Hmmm....moet ik nog even doorsparen. Trouwens, met 1 zetel krijg je mijn nieuwe grondwet er toch niet door. Vraag maar aan Donner.

3:11 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hier bezoeker 1032... Positief blijven Haasje! Als de basis er maar is... En deze blijven koesteren, dan kom je er wel... ;-)

9:55 p.m.  
Blogger Unknown said...

hey ik heb dyslexie!!

Jullie en je rare teksten

8:31 a.m.  

Een reactie posten

<< Home