<$wonen in Duitsland, huis in Duitsland, verhuizen naar Duitsland, weblog Duitsland$>

Wonen in Duitsland

Haas Maakt Herrie is een weblog over wonen in Duitsland. Wat komt er allemaal bij kijken? Wat moet je allemaal regelen als je een huis in Duitsland gaat kopen? Waar liggen stressmomenten en waar de geluksmomenten? En natuurlijk...waarom wil men verhuizen naar Duitsland en werken in Nederland? Volg het hier.....

Naam:
Locatie: Almelo, Netherlands


zaterdag, september 16, 2006

Wat zou Steve hiervan vinden?

Speciaal voor Rode Rakker:

De Partij voor de Dieren is opgericht met het volgende hoofddoel:

Aan de vernietiging van het leefmilieu en de schending van rechten van levende wezens moet een halt worden toegeroepen. Daartoe is een beschavingsoffensief noodzakelijk dat vergelijkbaar is met de strijd van weleer tegen de onderdrukking van vrouwen, kinderen en slaven.

Eerst de slaven bevrijd, toen de vrouwen gefeministiseerd en nu moeten de dieren eraan geloven. Menig ex-slaaf mist de tijd dat hij alleen maar katoen hoefde te plukken en verder niets. Er werd voor gezorgd dat hij niet te dik werd, dus niet te veel eten. Hij bleef uitstekend in conditie door de lichamelijke arbeid en hij hoefde zich niet druk te maken om politiek en andere blanke-mensen-zaken. Toen waren de vrouwen aan de beurt. Ineens moesten ze baas in eigen buik worden. De pil slikken, spiraaltjes laten zetten en meer van zulke zaken. Ook moest er gestemd gaan worden en, on top of all, ze moesten buiten de deur gaan werken. Niks kinders opvoeden, niks huis schoonhouden en zorgen voor manlief en niks meer koffie met de buuf.

En toen viel er niets meer te bevrijden. Moslims willen niet, de onontdekte wildemannen op eilanden in de stille Zuidzee hebben allemaal een mobieltje en een auto met bijpassende luchtvervuiling en Oost Europa haalt ons met een noodgang in. Dus ging de PvdD op zoek. Het duurde niet lang voordat ze, geinspireerd door hun eigen naam, een nieuw slachtoffer voor de Westerse bevrijdingsdrang hadden gevonden. Een heus Dieren BevrijdingsFront werd opgericht. De Partij voor de Dieren.

We moeten die arme dieren helpen. Als de PvdD zijn zin krijgt, moeten die zielige beestjes straks weer hun eigen voedsel regelen, hun eigen huisvesting en als ik het niet mis heb, krijgen ze zelfs stemrecht en wordt verwacht dat ze gaan solliciteren. En natuurlijk; alle dieren zijn gelijk, maar sommigen zullen ongetwijfeld gelijker zijn dan anderen (vrij naar Animal Farm). Zo komt de pijlstaartrog niet in het partijprogramma van de PvdD voor en schijnt menig alligator zijn tanden stuk te bijten op de inburgeringscursus voor uitheemse diersoorten.

1 Comments:

Blogger Unknown said...

En die pil is zo'n geweldige uitvinding!!!!

8:30 a.m.  

Een reactie posten

<< Home